Follow by email

vrijdag 26 september 2014

Dag 57: vrijdag 26 september: La Trinidad de Arre - Puente la Reina

Normaal heb ik ‘s avonds nog wel tijd om aan het blog te werken, gisteravond dus niet. Net als overdag. Bij aankomst in het klooster gisteren heb ik snel wat geschreven.

 
Met 6 anderen zijn we wezen eten, 2 Ieren, een Deense, Wolfgang, die ik in Roncesvalles al getroffen had, Max en Bertrand. Allemaal een pelgrimsmenu. We moesten om 21.30 uur terug zijn want toen ging de deur op slot. Het was weer gezellig en dan wordt het al snel later.

 
Vandaag weer geen tijd gehad om te schrijven. Onderweg te druk met praten met mensen die ik eerder getroffen heb. Jullie zullen het vandaag moeten doen met een paar foto's.

 
 
 
 
Ik heb in ieder geval 28 km gelopen en slaap nu in Puente la Reina. Morgen weer naar ?

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Hein! En wat een afstand heb je gisteren weer afgelegd!!!! Ongelooflijk! De onderste foto van de herberg in Puenta la Reina. Heb ik ook geslapen. Leuk hè al die nationaliteiten? Ook al pelgrims van buiten Europa ontmoet? Valt je de drukte mee en loop je nog wel af en toe ook flinke stukken alleen? Is op een gegeven moment toch best wel fijn om eens even geen gewauwel aan je kop te hebben. Tenminste, dat vind ik. Alles op z'n tijd zeg ik dan maar.Ben benieuwd waar je morgen slaapt. En af en toe toch maar eens even een wat kortere afstand hè? Want je bent nu al zó ver,dat het jammer zou zijn als je op dit laatste traject nog een blessure oploopt. Ik loop dit weekend de Tocht om de Noord met veel bekenden! Heel veel zin in. Eerste dag lopen we van Surhuisterveen naar Zuidhorn. Jij morgen ook weer een heel fijne wandeldag gewenst en......Ultreya!!!!! Gr. Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, Hein elk nadeel heb z'n voordeel. Nu schrijf je minder wat natuurlijk erg jammer is voor alle sappige verhalen maar nu komen er meer foto's is ook leuk . En wat heel belangrijk is: je hebt aanspraak en dat wilde je graag. Het eerste stuk vond je wat dat betreft wat saai , hé? En wat doet je lijf het super goed, hé? geen last van bekken, knieën en rug bv? Hoeveel kilo sleep je mee in je rugzak ongeveer.
  Hier is het nog steeds prachtig weer, was iets minder maar vanaf morgen is het weer rond 20 graden in en om Nijmegen, zalig dit najaar.
  Jij morgen weer veel succes en veel contacten. geniet ervan. groetjes Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met foto's zijn wij als fans ook heel blij hoor......wat een prachtig landschap zeg.....ziet er heel fraai uit......Hou je taai.....en neem de woorden van Elly ter harte ......loop je nou niet over de kop....en je weet het toch.....luister naar je lichaam.....
  en natuurlijk naar advies van je fans.......Laterrrrrrrrr gr. Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Hein, ik vind het knap dat je zo trouw elke dag van je laat horen. En de foto's zijn prachtig, geniet ervan, reis een beetje met je mee ;-) Succes weer, ik lees nog even verder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen