woensdag 6 augustus 2014

Woensdag 6 augustus: Dinant - Givet


De dag begon vroeg om 6.30 uur. Na het ontbijt op weg naar Givet maar onderweg eerst naar de supermarkt voor wat fruit. Fruit in de rugzak en toen richting Anseremme. Na daar even een korte stop gehouden te hebben het water over om langs de N96 te gaan klimmen. Op naar Hastiere. Helaas begon het wat nat te worden maar bij OLV kerk stonden een paar bomen waar we, Jelle Tromp en ik, droog konden rusten en eten. Hier moesten we ook bellen met mnr Colin voor onderdak in Givet.
Dat was snel geregeld, toch wel handig als je de Franse taal een beetje spreekt. Na de lunch toch maar de regencape aangedaan om vervolgens het jaagpad te volgen tot aan de sluis. Daarna weer de Maas over en op naar Heer, de grens met Frankrijk. Het bleef maar nat daarom maar wat extra korte stops ingelast. Zo waren we om 16 uur in Givet.
 


 

 


 

Een mooie refugio waar we vanavond slapen, 2 bedden, douche, wc en een keukentje. Die gaan we vanavond uitproberen want we moeten zelf voor ons eten zorgen. Morgen weer naar België, naar  Olloy-sur-Viroin.

1 opmerking:

  1. Ziet er gezellig uit, lekker he als je een droog onderkomen hebt en een bed :)

    BeantwoordenVerwijderen