Follow by email

vrijdag 3 oktober 2014

Dag 64: vrijdag 3 oktober: Burgos - Hontanas

Oké, ik ga dan wel snel maar ik probeer nu echt niet veel meer dan 30 km te lopen. Als het even kan loop ik samen met Nicola naar León, daar zit het voor hem erop en hij wil/moet daar 8 oktober zijn. Ongeveer 180 km is het nog tot daar en in 6 dagen tijd, dus reken maar uit. Paulien heeft besloten om met ons mee te lopen. Met z’n drieën gaan we eten. Als we terug zijn bij de refuge treffen we Tim en Freek ook weer, samen met Pepsi. Tim en Freek zijn verkeerd gelopen gisteren maar waren hier wel anderhalf uur eerder. Die zie ik binnenkort wel weer. Zij willen kilometers maken en dan een rustdag in León houden.

Vanochtend vertrekt Nicola een half uur eerder dan mij. Ik wil pas bij schemer op pad, dat is om 7.45 uur.

 
Om 10 uur heb ik de eerste 12 km gedaan en neem ik een grote rust. Samen met Max die net na mij daar is. Hij heeft afscheid genomen van Bertrand die 40 km wil blijven lopen. Max doet een stapje terug. Als ik hem vanmiddag in Hontanas tref zegt hij dat het eigenlijk te vroeg is. ‘Kijk naar de mensen die verder gaan en praat met anderen’, zeg ik tegen hem. Die Max ga ik de komende dagen vaker zien.

 
Een paar km voor Rabé de las Calzadas loop ik drie Duitsers achterop. Zij weten mijn naam al voor ik wat gezegd heb! 'Papa Hein' en 'Heineken' had ik al gehoord maar dit....denn bekannter Hein! Nee, dat had ik niet verwacht!




Als we in Rabé de las Calzadas zijn zit Nicola daar al. Samen met Sabine praten we nog wat en dan gaan zij verder.








 
Als ik weer verder ga tref ik Julian uit Engeland en we hebben het over Jan en Feikje omdat hij vraagt of ik toevallig uit Friesland kom.





En als we bij onze luxe dure albergue (7 euri) aankomen arriveren zij net op de fiets.






Ik eet hier vanavond ook, salade en paella. We zullen zien of het smaakt.

 
Ik zit nu in Santa Brigida in Hontanas, heb 31 km gelopen met mooi weer. Saai? helemaal niet zolang je de schoonheid maar wil zien. Morgen 32 km naar Fromista, tenminste, dat is wel de bedoeling.





















































 

1 opmerking:

  1. Ha Hein! Wat fijn dat je wat meer gezelschap krijgt, dat maakt het reizen een stuk aangenamer. Want met hoe meer een Heineken hoe meer vreugd! Mooi ook om te lezen dat je ook bewust geniet van de momenten die je daar bent! Succes en veel plezier! Groeten Bauwina

    BeantwoordenVerwijderen